FILOSOFIA
JÜRGEN HABERMAS
INVESTIGACIÓ BIOÈTICA
MARGARITA BOLADERAS CUCURELLA
 
NOTÍCIES

DOCTORAT

El Institut de Filosofia de la Universitat de Antioquia (Colombia) va ser evaluat pels pares externs Margarita Boladeras, doctora i docent de la Universidad de Barcelona, i el doctor Omar Astorga, director de postgrau de la Universidad Central de Venezuela, els dies 29 i 31 d'agost de 2005. El Doctorat en Filosofia és un dels sis programes seleccionats com aspirants al Premi de la Associació Universitària Iberoamericana de Postgraus –AUIP– a la Qualitat. [ampliació notícia]


Foto: El director de l'Institut de Filosofia de la Universitat de Antioquia Alfonso Monsalve Solórzano amb Margarita Boladeras i Omar Astorga.

 

POSTGRAUveure foto gran

Margarita Boladeras amb Luis Fallas (UCR), Ana Rodríguez (UNA) i altres participants en el postgrau "Demandas, límites y proyecciones de la Bioética" que va tenir lloc en el Centro Cultural de España de San José de Costa Rica, del dilluns 22 al divendres 26 de agosto 2005, en coordinació amb la Universidad Nacional i la Universidad de Costa Rica. Ana Rodríguez i Luis Fallas van ser els organitzadors i coordinadors de la trobada, que va comptar amb les aportacions dels professors Eduardo Sousa-Lennox (President de la Federación Latinoamericana y del Caribe de Instituciones de Bioética), Antonio Marlasca (director del Instituto de Investigaciones Filosóficas, Olga Arguedas (directora del CENDEISSS), Marco Herrero (president del CEC-UNA), Ileana Herrera (presidenta del CONIS), Amalia Bernardini (ex directora del Postgrau en Filosofia), Julieta Rodríguez (ex gerente de la CCSS) i María Elena López (Ministeri de Salut).